Budoworld Online Shop
[NΝ] επισκέπτες τώρα
5.318.739 επισκέπτες από 20/01/2012
Μη συνδεδεμένος χρήστης Εικονική
προθήκη
Αρχική σελίδα
Όροι πώλησης Προσωπικό απόρρητο Κατάλογος Πίνακας μεγέθους
Budoworld Online Shop - Πολιτική απορρήτου
Greek English Αναζήτηση προϊόντων              Safety is our success
Boxing |DVD |Fitness |Jiu-Jitsu |Judo |Ju-Jutsu |Karate |Kendo-Aikido |Kickboxing |Kinetic Tapes |Kung Fu |MMA |Ninjutsu |Sambo |Shirts |ThaiBoxe
|TKD |Αξεσουάρ |Οπλα |Προσφορές

Πολιτική απορρήτου

Πολιτική απορρήτου

Welcome to Budoworld Online Shop!

Προστασία προσωπικών δεδομένων
Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφτήκατε την ιστοσελίδα μας. Η προστασία των προσωπικών δεδομένων είναι σημαντική για μας. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και γι’ αυτό το λόγο προσπαθούμε όχι μόνο να θέσουμε στη διάθεση σας πλήρεις online προσφορές, αλλά και να εξασφαλίσουμε παράλληλα το δικαίωμα σας για πληροφοριακή αυτοδιάθεση. Τη Νομική Βάση αυτής της διεργασίας αποτελεί ιδιαίτερα ο Νόμος 2472/97 περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και ο Νόμος 3471/2006 περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Πώς διαχειριζόμαστε τις πληροφορίες σας
Επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα, τα οποία έχουν δοθεί από σας οικειοθελώς στα πλαίσια της online εγγραφής και κατά την διάρκεια της παραγγελίας προς εξυπηρέτηση των σχέσεων μας με τους πελάτες μας, για τη διαφήμιση μας και για τη διεκπεραίωση εντολών. Τα απαραίτητα προς τον σκοπό αυτό δεδομένα διαβιβάζονται περαιτέρω στον κεντρικό πάροχο υπηρεσιών. Δεν υπάρχει περίπτωση να πουλήσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους ούτε να τα εμπορευματοποιηθούμε με άλλο τρόπο.

Πότε συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε προσωπικές πληροφορίες, που μας έχουν δοθεί από σας
Σε γενικές γραμμές δεν είναι απαραίτητο για την χρήση της ιστοσελίδας μας να δώσετε προσωπικά στοιχεία. Αλλά για να σας παρέχουμε κάποιες υπηρεσίες που μπορεί να μας ζητήσετε θα χρειαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αυτό ισχύει για την αποστολή πληροφοριών (π.χ. κατάλογο, newsletter…) η την αποστολή εμπορευμάτων. Εφόσον μας ζητηθεί κάποια υπηρεσία η παραγγελία μπορούνε τα στοιχεία σας να δοθούνε σε τρίτους (π.χ. Courier) για να ολοκληρωθεί η επιθυμητή υπηρεσία. Αν έχετε εγγραφεί με το Email σας για να λαμβάνετε το newsletter μας, θα χρησιμοποιήσουμε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και για δικούς μας διαφημιστικούς σκοπούς, μέχρι να αποσύρετε την αίτηση newsletter. Με κάθε επίσκεψη ενός χρήστη στην ιστοσελίδα μας και μετά από κάθε χρήση ενός ηλεκτρονικού δεδομένου αποθηκεύονται από μας και εν μέρει από τρίτους παρόχους υπηρεσιών Internet δεδομένα πρόσβασης με τη μορφή δεδομένων πρωτοκόλλου. Τα δεδομένα πρόσβασης, που αποθηκεύονται είναι τα ακόλουθα:
• Η ιστοσελίδα, μέσω της οποίας εσείς επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας
• Η διεύθυνση ΙΡ
• Η ημερομηνία πρόσβασης και ο χρόνος πρόσβασης
• Η ποσότητα των μεταφερθέντων δεδομένων
• Πληροφορίες για το Browser και το λειτουργικό σύστημα, που χρησιμοποιείτε.
Τα δεδομένα σας συλλέγονται μόνο για στατιστικούς σκοπούς στην ιστοσελίδα μας και για να βελτιστοποιήσουμε περισσότερο την ιστοσελίδα μας. Η συλλογή και αποθήκευση γίνετε μόνο ανώνυμο η με ψευδώνυμο και δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για το φυσικό πρόσωπο.

Συλλογή δεδομένων με τη χρήση του Google Analytics
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί το Google Analytics, μια υπηρεσία web analytics, της εταιρίας Google Inc. Google Analytics χρησιμοποιεί "cookies". Αυτά είναι αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και επιτρέπει την ανάλυση της χρήσης του site. Καλύπτει, για παράδειγμα, το λειτουργικό σύστημα πληροφοριών, το πρόγραμμα περιήγησης, η διεύθυνση IP σας, στο παρελθόν επισκεπτόμενες ιστοσελίδες (Referrer-URL) όπως και την ημερομηνία και την ώρα της επίσκεψής σας στην ιστοσελίδα μας. Οι πληροφορίες που παράγονται από αυτό το αρχείο κειμένου περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας σε ένα διακομιστή (Server) της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τη σύνταξη εκθέσεων (Reports) σχετικά με τη δραστηριότητα ιστοσελίδα για τους διαχειριστές της ιστοσελίδας και την παροχή/χρήση άλλων δραστηριοτήτων υπηρεσιών του Διαδικτύου. Εφόσον απαιτείται από το νόμο και εάν χρειαστεί τρίτοι να επεξεργάζονται τις πληροφορίες για λογαριασμό της Google, η Google διαβιβάζουν αυτές τις πληροφορίες σε αυτούς. Αυτό γίνεται ανώνυμα ή με χρήση ψευδώνυμων. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρεθούν άμεσα στην Google
http://www.google.com/intl/de/privacypolicy.html#information

Η Google χρησιμοποιεί το DoubleClick DART cookie
Οι χρήστες μπορούν να απενεργοποιήσουν τη χρήση του DART cookie με την επίσκεψη των διατάξεων προστασίας της ιδιωτικής ζωής του διαφημιστικού δικτύου και στο δίκτυο περιεχομένου της Google. Δεν αποθηκεύονται άμεσα προσωπικά δεδομένα του χρήστη, αλλά μόνο η διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet. Αυτές οι πληροφορίες θα σας βοηθήσουν στην επόμενη επίσκεψή σας στις ιστοσελίδες μας, για να σας καταστήσει ευκολότερη την πλοήγηση. Για παράδειγμα, τα cookies μας επιτρέπουν να προσαρμόσουν την ιστοσελίδα μας στα ενδιαφέροντα σας ή να υποθηκεύσετε τον κωδικό σας, ώστε να μην χρειάζεται να πληκτρολογείτε κάθε φορά. Φυσικά μπορείτε επίσης να δείτε τις ιστοσελίδες μας και χωρίς cookies. Εάν δεν θέλετε να αναγνωρίζουμε τον υπολογιστή σας, μπορείτε να εμποδίζετε/αποτρέψετε τα cookies από το να αποθηκευτούν στον σκληρό σας δίσκο κάνοντας κλικ στο "μη αποδοχή cookie" στις ρυθμίσεις του browser σας. Πώς λειτουργεί αυτό σε λεπτομέρειες, παρακαλούμε ανατρέξτε στις οδηγίες του κατασκευαστή του Browser σας. Εάν απορρίψετε τα cookies, δεν μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από την ιστοσελίδα μας. Μπορείτε να αρνηθείτε την αποθήκευση των cookies επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις σχετικά με το πρόγραμμα χρήσης του Διαδικτύου σας (browser). Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet για την αποθήκευση των cookies. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ δείτε τις οδηγίες χρήσης του Browser σας. Τα δεδομένα, που συλλέγονται από την google analytics δεν συνδέονται με προσωπικά δεδομένα εκείνου, που φέρει το ψευδώνυμο.

Τι είναι τα Cookies - Χρησιμοποιούνται Cookies
Για να κάνουμε την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν πιο εύκολη, εγκαθιστούμε για την αναγγελία των προσφορών μας Cookies. Τα Cookies είναι μικρά κείμενα ηλεκτρονικών δεδομένων, τα οποία αποθηκεύονται τοπικά στον σκληρό σας δίσκο. Όπως είναι αυτονόητο μπορείτε να διαμορφώσετε έτσι τον Browser σας, ώστε να μην εναποτίθενται στον σκληρό δίσκο Cookies και τα ήδη υπάρχοντα να διαγραφούν πάλι αμέσως.

Ποιες δυνατότητες έχω για λήψη μέτρων κατά της αποθήκευσης προσωπικών δεδομένων
Σύμφωνα με το Νόμο 2472/97 έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης και αντίρρησης. Έχετε δηλαδή το δικαίωμα να λάβετε, αφού το ζητήσετε, δωρεάν πληροφόρηση για τα αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα, που σας αφορούν. Περαιτέρω έχετε σύμφωνα με το Νόμο δικαίωμα αντίρρησης κατά της χρήσης και ή της διαβίβασης των δεδομένων σας για διαφημιστικούς σκοπούς. Επιπρόσθετα έχετε σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις δικαίωμα διόρθωσης, δέσμευσης (κλειδώματος) και διαγραφής αυτών των προσωπικών δεδομένων. Παρακαλούμε να στραφείτε σ’ αυτές τις περιπτώσεις στον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που αναφέρεται παρακάτω, γραπτώς ή μέσω Email.

Στον Internet Explorer 6 η διαδικασία είναι η ακόλουθη:
• Επιλέγετε από το μενού "Tools" την επιλογή "Internet Options".
• Κάνετε κλικ στο "Security" και στην επιλογή "Privacy".
• Σέρνετε τον επιλογέα τέρμα αριστερά πάνω στο παράθυρο διαλόγου στο σημείο "Block all Cookies" (Αποκλεισμός όλων των Cookies).
• Με ένα ΟΚ επιβεβαιώνετε την ρύθμιση σας.

Στο Firefox 2.0 η διαδικασία είναι η ακόλουθη:
• Κάνετε κλικ στο μενού "Εργαλεία" στο σημείο "Επιλογές".
• Στην καρτέλα "Απόρρητο" βρίσκετε την ενότητα "Cookies".
• Απενεργοποιείτε την επιλογή "Αποδοχή Cookies".
• Επιβεβαιώνετε με ένα "ΟΚ" τις ρυθμίσεις σας.
Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε έναν άλλον Browser, τότε παρακαλούμε να ενεργοποιήσετε τις εντολές που σχετίζονται με την παρεμπόδιση όπως και τη διαγραφή των Cookies, από την βοηθητική λειτουργία, που υπάρχει στον Browser ή στον κατασκευαστή του λογισμικού σας.

Σύνδεσμοι (Links) σε άλλες ιστοσελίδες
Οι Online προσφορές μας περιλαμβάνουν Συνδέσεις (Links) με άλλες ιστοσελίδες. Οι προηγούμενες πληροφορίες αναφορικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύουν μόνο για την δική μας ιστοσελίδα. Για περιεχόμενα τρίτων, που σας παρέχονται προς χρήση μέσω Links και προβάλλονται με ιδιαίτερο τρόπο δεν φέρουμε καμία ευθύνη και δεν υιοθετούμε το περιεχόμενο τους. Σας συμβουλεύουμε να δίνετε προσοχή στα οριζόμενα των συνδεόμενων ιστοσελίδων αναφορικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Αν έχετε κι άλλες ερωτήσεις για την συλλογή, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων, τότε παρακαλούμε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο μας.

Ταϊπλιάδης Βασίλειος
Ναυάρχου Βότση 21
56430 Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης
E-Mail: info@budoworld.gr


© Budoworld Online Shop 2019 - Your best safety equipment - info@budoworld.gr - Tel. +30 2310242268 - Fax +30 2310242896